Bucatar A la Carte
Descriere
Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă bucătărie?
Te entuziasmează ideea de a oferi experiențe gastronomice memorabile?
Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze?
Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este afirmativ, atunci vrem să te cunoaștem!
Cerinte
- Experiență dovedită de 2 ani într-un restaurant cu reputație bună;
- Cursuri de specialitate – calificare bucătar reprezinta un avantaj
- Eficiență și disponibilitate;
- Simțul responsabilității;
- Dexteritate;
- Abilități de organizare și coordonare;
Beneficii
- Tichete de masă
- Asigurare medicală
- Rate preferențiale de angajat în toate hotelurile Radisson Hotel Group
- Bonusuri de performanță
- Training-uri adaptate la nevoile individuale
- Suport în dezvoltarea profesională și personală
Responsabilitati
- Pregătirea preparatelor culinare în colaborare cu Sous Chef și echipa;
- Verificarea și curățarea echipamentelor din zona sa;
- Asigurarea curățeniei zonelor de lucru și de depozitare, în conformitate cu standardele HACCP;
- Respectarea legislației muncii în domeniul său;
- Respectarea instrucțiunilor de siguranță la utilizarea echipamentelor disponibile;
- Menținerea standardelor profesionale de calitate a alimentelor și de igienizare;
- Recepționarea alimentelor în conformitate cu lista de specificații a produselor în ceea ce privește calitatea și data de expirare;
- Efectuarea inventarului lunar împreună cu echipa;
Fii primul, care se va înregistra la oferta de muncă respectivă!
-
De ce să cauți de muncă pe Lucrezi.ro?
În fiecare zi oferte noi de muncă Puteți alege dintr-o gamă largă de locuri de muncă: Scopul nostru este de a oferi o gamă cât mai largă de opțiuni Lasă să-ți fie trimise noile oferte prin e-mail Fii primul care răspunde la noile oferte de muncă Toate ofertele de muncă într-un singur loc (de la angajatori, agenții și alte portaluri) Toate serviciile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt gratuite Vă vom ajuta să găsiți un nou loc de muncă