Sous Chef - Romania
Responsibilitati Responsabil pentru intregul departament, inclusiv sarcini precum: Preluarea atributiilor Executive Chef-ului, in caz de necesitate Pregatirea si distribuirea tuturor meselor zilnice, inclusiv pregatirea bufetului de mic dejun conform manualului de alimentatie (ciclu de meniu). Asistarea Executive Chef-ului in comandarea proviziilor de alimente Asistarea la incarcarea si verificarea proviziilor nave Efectuarea inventarului lunar al proviziilor in colaborare cu Executive Chef-ul. Oferirea de instruire continua membrilor personalului din bucatarie Coresponsabil pentru: Asistarea in organizarea, gestionarea si motivarea intregului personal din bucatarie. Implementarea si mentinerea standardelor si bugetelor corporative in departamentul alimentar. Manipularea si depozitarea corecta a tuturor stocurilor de alimente, produselor de curatare si a intregului echipament din departamentul alimentar. Mentinerea unei curatenii, igiene si ordine impecabile in zona bucatariei Implementarea unei prezente corecte, precum si a standardelor de igiena personala pentru intregul echipaj si personal din bucatarie. Calificari Limba engleza scris si vorbit Curs/training de bucatar 5 ani de experiența profesionala ca Sous Chef într-o locatie similara Cerinte Independent Aptitudini manageriale Motivat Flexibil Organizat Loial Cinstit Obiectiv Rezistenta la lucrul sub presiune Powered by Jazz
HR
Fii primul, care se va înregistra la oferta de muncă respectivă!
-
De ce să cauți de muncă pe Lucrezi.ro?
În fiecare zi oferte noi de muncă Puteți alege dintr-o gamă largă de locuri de muncă: Scopul nostru este de a oferi o gamă cât mai largă de opțiuni Lasă să-ți fie trimise noile oferte prin e-mail Fii primul care răspunde la noile oferte de muncă Toate ofertele de muncă într-un singur loc (de la angajatori, agenții și alte portaluri) Toate serviciile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt gratuite Vă vom ajuta să găsiți un nou loc de muncă